Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Zorginstelling verhuizen Drenthe

Sommige verhuizingen zijn net wat specialer dan andere. Een zorginstelling verhuizen in Drenthe is daar een goed voorbeeld van. Bij de verhuizing van zorgbehoevende ouderen komt veel kijken. Dit moet met zorg en aandacht gebeuren. Bij de verhuizing van een zorginstelling wordt altijd nauw samengewerkt met de medewerkers van de instelling en eventuele externen zoals het personeel van ambulances voor het vervoer van bedlegerige patiënten. Daarnaast moet uiteraard ook de verhuizing van de inboedel met grote zorg worden uitgevoerd. 

Een zorginstelling verhuizen in Drenthe is maatwerk

Wanneer een zorginstelling gaat verhuizen is dat een operatie die met zorg moet worden uitgevoerd. Het is van groot belang dat alle bewoners na de verhuizing hun eigendommen weer terugkrijgen. De verhuizing zal al grote impact hebben, zeker op dementerenden en ouderen die veel zorg nodig hebben. Een zorginstelling verhuizen in Drenthe wordt om die reden altijd zorgvuldig gepland. De Lange Top Movers kan zijn expertise aanwenden om de verhuizing soepel en vlot te laten verlopen. Wij werken hierbij nauw samen met alle betrokken partijen.

Wij regelen uw verhuizing met zorg en aandacht

Vindt er binnenkort een verhuizing van uw zorginstelling in Drenthe plaats? Geef de gewenste verhuisdatum dan zo vroeg mogelijk aan ons door. Wij kunnen die dan alvast in onze agenda zetten zodat wij u niet teleur hoeven te stellen. U kunt contact opnemen via ons e-mailadres info@delangetopmovers.nl of maak gebruik van het contactformulier. U kunt natuurlijk ook direct telefonisch een afspraak met ons maken. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0591 – 630 554.

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Adres2
Reviews
Bel mij terug