Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Huur uw opslag bij Hoogeveen via De Lange Verhuizingen 

De Lange Verhuizingen biedt u verschillende vormen van opslagruimte aan. Kies bijvoorbeeld voor onze boedelopslag, of ga voor de losse meubelopslag. Het huren van opslag bij Hoogeveen kan in verschillende situaties voordelen opleveren. Mogelijk heeft u momenteel onvoldoende ruimte om al uw spullen op te kunnen bergen. Door opslag bij Hoogeveen te huren heeft u altijd een plek voor de kerst- of vakantiespullen. Ook voor uw archiefstukken of bijvoorbeeld fotoboeken en oud speelgoed kan de opslagruimte interessant zijn. 

Opslag bij Hoogeveen in diverse soorten

Reeds werden twee voorbeelden gegeven van opslag bij Hoogeveen. Naast meubel- en boedelopslag bieden we u ook opslagruimte aan voor het stallen van een personenwagen. Denk aan een oldtimer of een cabrio, welke enkel in de zomermaanden gebruikt wordt. Zou u de wagen op de oprit laten staan, dan is de kans groot dat deze onnodig zwaar te lijden heeft in de herfst en winter. Een vierde vorm van opslag die De Lange Verhuizingen u biedt, is de opslag van kunststukken. U wilt voorkomen dat deze kunststukken beschadigd kunnen raken als u gaat verbouwen in huis. Daarbij voorkomt u diefstal, door de kunstwerken elders te stallen als u tijdelijk in het buitenland verblijft. 

Direct opslag bij Hoogeveen huren 

Heeft u opslag bij Hoogeveen nodig om uw spullen (tijdelijk) elders te kunnen stallen? Neem eens contact met ons op. We stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op, om u een beeld te geven van de kosten die het huren van opslag met zich meebrengt. Ook kunnen we u adviseren over het type opslagruimte dat het beste past bij uw wensen en hetgeen u bij ons wilt laten opslaan. 

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Adres2
Reviews
Bel mij terug