Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Verhuizer Assen

Staat u op het punt om te verhuizen in Assen of omgeving en bent u op zoek naar een verhuisbedrijf om daarbij te helpen? Neem dan vandaag nog contact op met De Lange Verhuizingen, zodat wij uw inboedel op een veilige en snelle manier van A naar B kunnen verhuizen. Wij doen aan particuliere en zakelijke verhuizingen en zorgen voor opslag.

Verhuizen Assen met de hulp van De Lange verhuizingen

Wij zijn niet alleen de top verhuizers van Assen, we bieden nog veel meer diensten aan. Na het verhuizen van uw spullen, monteren en installeren wij deze ook en bieden we opslagruimtes aan voor uw inboedel of auto. Wij zijn gespecialiseerde verhuizers met jarenlange ervaring in het vak en bieden een full-service, waardoor we dus meer voor u doen dan alleen het verhuizen van uw spullen. Wij hebben alle spullen beschikbaar om u te helpen verplaatsen. Liever zelf verhuizen? Dan kunt u bij ons ook de spullen huren om vervolgens zelf uw inboedel te verhuizen. Bij zakelijke verhuizingen gaan we zo efficiënt mogelijk te werk, zodat uw werknemers weer zo snel mogelijk aan de slag kunnen.

Neem contact op

Heeft u interesse in onze verhuisservice of wilt u graag meer informatie weten over onze diensten in Assen en omgeving? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0592-820242 voor de vestiging in Assen of 0591-630554 voor onze vestiging in Emmen. U kunt ook mailen naar info@delangetopmovers.nl. Als u graag een prijsopgave wilt, kun u een offerte aanvragen via het formulier op onze website.

 

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Reviews
Bel mij terug