Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Opslagruimte bij Assen huren 

Het huren van opslagruimte bij Assen kan interessant zijn bij een verhuizing naar een kleinere woning, bij een langdurige reis in het buitenland of bijvoorbeeld om spullen die u maar eens per jaar gebruikt elders te stallen. De Lange Verhuizingen biedt u verschillende mogelijkheden, wanneer u opslagruimte bij Assen huren overweegt. Naast het opslaan van uw meubels of vakantiespullen, kunt u bijvoorbeeld ook een personenwagen bij ons stallen. In onze opslagruimte is veel aandacht besteed aan de beveiliging hiervan en de klimatologische omstandigheden binnen deze ruimte. Het minimaliseert de kans op schade aan uw spullen. 

Mogelijkheden bij onze opslagruimte rond Assen 

U kunt uw spullen zelf bij ons brengen, wanneer u opslagruimte bij Assen huurt. Een alternatief is het laten ophalen van uw spullen. Wel zo makkelijk, want zo hoeft u hier zelf niet meer te rijden! Onze verhuizers hebben een ruime ervaring in het op veilige wijze vervoeren van kwetsbare meubels. Met beschermende hulpmiddelen voorkomen we dat ze beschadigd raken. Wist u dat we een speciale opslag voor kunstobjecten aanbieden? U wilt uw kunst niet tussen uw andere spullen bewaren. Het zou een groot risico op schade met zich meebrengen. Wij helpen u deze schade in onze kunstopslag te voorkomen. 

Direct opslagruimte rond Assen huren 

Heeft u op korte termijn opslagruimte bij Assen nodig? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar, om u hier meer over te vertellen. Samen bekijken we hoeveel opslagruimte u nodig heeft voor u spullen, of u deze zelf langs komt brengen of opgehaald wilt hebben, enzovoorts. Bovenal doen we er samen met u alles aan om uw spullen veilig en schadevrij op te slaan! 

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Adres2
Reviews
Bel mij terug