Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Verhuisbedrijf Hoogeveen

Wilt u geen zorgen hebben over uw verhuizing? Dan is het beste advies om hiervoor een professionele verhuizer in te schakelen. De Lange Verhuizingen is zo’n professional. Al vele jaren voert ons bedrijf verhuizingen uit van zowel particulieren als bedrijven. Wij zorgen ervoor dat alles piekfijn wordt geregeld op de dag van de verhuizing. U hoeft zich nergens zorgen over te maken en kunt nadat onze mensen zijn vertrokken direct aan de slag met het uitpakken van de verhuisdozen en het inrichten van uw nieuwe huis. Heeft u aanvullende wensen bij uw verhuizing? Laat het ons weten en wij regelen het voor u.

Het verhuisbedrijf Hoogeveen regelt uw verhuizing professioneel

Als u gaat verhuizen, regel dan tijdig dat De Lange Verhuizingen uw verhuisdatum in de agenda zet. Het beste verhuisbedrijf Hoogeveen zorgt er dan voor dat op de dag dat u gaat verhuizen onze mensen tijdig bij u aanwezig zijn. Uw inboedel wordt vakkundig ingeladen en vervoerd naar uw nieuwe huis. Daar worden alle meubels direct op hun plaats gezet en de verhuisdozen in de kamer waar ze uitgepakt moeten worden. Dit scheelt voor u een hoop sjouwwerk. U kunt er ook voor kiezen om uw inboedel door ons te laten inpakken, dan heeft u helemaal nergens meer omkijken naar.

Vraag naar onze scherpe offerte voor uw verhuizing

Als u uw inboedel voor een scherp tarief wilt laten verhuizen, vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. U kunt ons bereiken via ons e-mailadres info@delangetopmovers.nl. Heeft u vragen over onze dienstverlening? Dan kunt u ons natuurlijk ook altijd bellen. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0591 – 630 554. Wij zullen er alles aan doen om uw verhuizing perfect te laten verlopen.

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Reviews
Bel mij terug