Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Verhuisservice bij Emmen inschakelen voor een verhuizing

Profiteer van een onbezorgde verhuizing naar uw nieuwe woning, door voor onze verhuisservice in Emmen te kiezen. De Lange Verhuizingen helpt u op een professionele wijze bij het overbrengen van uw inboedel naar een nieuw huis, een nieuw bedrijfspand, enzovoorts. Voor wat voor verhuizing bent u momenteel op zoek naar een ervaren verhuisbedrijf? Wij beschikken over de benodigde kennis en hulpmiddelen om de verhuizing soepel, snel en zonder schade aan te richten te laten verlopen. We vertellen u er graag meer over! 

Professionele aanpak bij onze verhuisservice in Emmen 

Iedere verhuizing is uniek! Om schade aan uw inboedel te voorkomen, stellen we vooraf een plan van aanpak op. Welke taken laat u door onze verhuisservice in Emmen uitvoeren? Bij welke taken heeft u geen hulp nodig? Wat zijn de meest kwetsbare onderdelen van uw inboedel? Enzovoorts. Op basis van deze inventarisatie, gaan we aan de slag met de verhuizing. Door kwetsbare onderdelen van uw inboedel stevig in te pakken, wordt de kans op schade minimaal. Denk bijvoorbeeld aan antieke meubelstukken, een schilderij of beeld, enzovoorts. 

Meer informatie over onze verhuisservice in Emmen 

Wilt u meer weten over de verhuisservice in Emmen van De Lange Verhuizingen? Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord, om onze mogelijkheden en expertise aan u voor te leggen. Samen bekijken we hoe uw verhuizing het beste kan worden uitgevoerd. Door u een totaaloplossing te bieden voor uw aanstaande verhuizing, heeft u hier zelf geen omkijken meer naar. Wel zo’n fijne gedachte! 

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Reviews
Bel mij terug