Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Doe een beroep op De Lange Verhuizingen in Coevorden als verhuisbedrijf

In Coevorden een verhuizer inschakelen om het uzelf gemakkelijk te maken? Het inhuren van een professioneel verhuisbedrijf scheelt u stress en gedoe. De Lange Verhuizingen is er om u compleet te ontzorgen tijdens een verhuizing. Wij verhuizen uw inboedel van uw oude adres naar uw nieuwe woonadres. Dit doen we uiterst zorgvuldig én tegen een aantrekkelijke prijs.

Waarom in Coevorden een verhuisbedrijf inschakelen?

Een verhuizer in Coevorden inhuren voor uw verhuizing is een slimme keuze. Veel mensen onderschatten de impact van een verhuizing en de tijd die ze daaraan kwijt zijn. Als verhuisbedrijf zijn we gespecialiseerd in het verhuizen van zowel particulieren als bedrijven. Wij gaan te allen tijde veilig en integer om met uw inboedel. Mocht er tijdens het verhuizen van uw spullen toch iets misgaan, dan bent u daarvoor verzekerd.

Hierom kiest u voor De Lange Verhuizingen

Hoe prettig is het om een verhuisbedrijf te huren dat kennis van zaken heeft? Wij hebben meer dan 90 jaar ervaring in het verhuizen van inboedels. De Lange Verhuizingen ziet erop toe dat u snel operationeel bent - dat is vooral voor bedrijven gunstig. Zelfs als u naar een appartement of flat verhuist, hoeft u zich nergens druk om te maken. De Lange verhuizingen heeft ook de mogelijkheid om uw inboedel verwarmd en beveiligd op te slaan. Met onze verhuisliften komen al uw spullen aan op de daarvoor bestemde plek. Een verhuizer nodig in Coevorden en omstreken? De Lange Verhuizingen komt graag voor u in actie. Vraag direct een offerte aan of plan uw verhuizing.

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Adres2
Reviews
Bel mij terug