Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Voordelen van archiefopslag in Emmen

Heeft u het huren van onze archiefopslag in Emmen al eens overwogen? Door voor onze professionele archiefopslag te kiezen, heeft u zelf geen omkijken meer naar het bijhouden en opslaan van uw archiefstukken. Zeker voor bedrijven gelden strenge regels aan het bewaren van hun gearchiveerde documenten. Pas na een groot aantal jaren mogen de stukken vernietigd worden. Zo kan bij een controle van bijvoorbeeld de Belastingdienst worden aangetoond, hoe u uw omzet gegenereerd hebt in de afgelopen jaren. Niet ieder bedrijfspand biedt de ruimte voor alle archiefstukken. Daarbij wilt u de verantwoordelijkheid over het bewaren en beheren van het archief wellicht niet dragen. Denk aan het risico op een brand! 

Archiefopslag in Emmen met beheer 

De archiefopslag in Emmen van De Lange Verhuizingen biedt u niet alleen ruimte om uw archiefstukken op een veilige plek te bewaren. Bij de inrichting van deze ruimte is rekening gehouden met het risico op brand, diefstal en bijvoorbeeld vochtschade. Zo bent u ervan verzekerd, dat we er alles aan doen om uw archiefstukken onbeschadigd op te slaan! Ook bieden we u de mogelijkheid uw archiefstukken te laten beheren door ons. U stuurt de nieuwe stukken per post of digitaal toe, waarna wij ze op de juiste plek aan uw archief toevoegen. Dit doen we vanzelfsprekend discreet. 

Meer informatie over onze archiefopslag in Emmen

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van archiefopslag in Emmen? Bent u benieuwd of het huren van archiefopslag ook voor uw bedrijf interessant is? Neem eens contact met ons op, zodat we u hier meer over kunnen vertellen. Naast opslagruimte voor uw archiefstukken bieden we ook verschillende andere vormen van opslag aan. Hoe kunnen we u van dienst zijn? 

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Adres2
Reviews
Bel mij terug