Verhuizingen groot en klein

De Lange Verhuizingen is er voor iedereen. Of u nou particulier bent of een grote zorginstelling, wij zorgen dat u volledig ontzorgt wordt tijdens uw verhuizing. Als u wilt zetten helpen wij u met in- en uitpakken, zetten we de spullen op de juiste plek en verrichten we demontage en montage werkzaamheden.

Verhuizingen

U bevindt zich op de website van De Lange Verhuizingen, verhuisbedrijf in Emmen. Vanwege onze jarenlange ervaring op het gebied van verhuizingen, kunnen we voor u de beste verhuizing regelen tegen een scherpe prijs. De Lange Verhuizingen maakt onderdeel uit van de landelijke organisatie Top Movers. Top Movers is een landelijk samenwerkingsverband van 14 vooraanstaande erkende verhuisbedrijven, die elk bekend zijn in hun eigen regio. Een absolute voorwaarde die aan een verhuisbedrijf wordt gesteld wanneer deze wil deelnemen aan de organisatie Top Movers is, dat de aangesloten leden ISO- 9002 gecertificeerd zijn.

Op onze website vindt u meer informatie over ons aanbod in verhuizingen. Naast particuliere verhuizingen richten wij ons tevens op de zakelijke markt met bijvoorbeeld zorg verhuizingen, school verhuizingen, project verhuizingen etc. Bekijk onze pagina verhuizingen voor meer informatie over onze producten en diensten. Middels ons offerteformulier kunt u eenvoudig een offerte aanvragen voor een van onze verhuizingen. Heeft u vragen na het lezen van onze website? Neem dan contact op via onze contactpagina of vul vrijblijvend een offerteaanvraag in. Verhuizen is niet een alledaagse bezigheid, daarom is het belangrijk dat verhuizingen met zorg worden uitgevoerd. De Lange Verhuizingen kan u hierbij helpen. Ook kunt u bij ons terecht voor opslag van goederen, kunst of uw personenwagen.

Gaat u verhuizen naar het buitenland, dan kunnen wij ook een buitenland verhuizing voor u regelen. De Lange Verhuizingen werkt vanuit 2 standplaatsen te weten Emmen en Groningen. Ons verhuisbedrijf in Emmen is de hoofdvestiging en hier vindt ook de inboedelopslag plaats. Verder worden vanuit ons verhuisbedrijf in Emmen alle logistieke planning en administratieve werkzaamheden geregeld. Indien u meer informatie wilt over prijzen van verhuizingen of andere diensten, neemt u dan gerust contact op met ons verhuisbedrijf in Emmen of Groningen.

Wij denken met u mee in de behoeftes en maken met plezier een geheel vrijblijvende offerte op maat. Top Movers is een full-service organisatie die zich onderscheidt door de veelzijdigheid van specialismen geïntegreerd in één efficiënte organisatie. Top Movers biedt meer dan "alleen maar" de uitvoering van verhuizingen. Zo kunt u tevens gebruik maken van onze "handyman services". Hieronder valt bijvoorbeeld het in- en uitpakken van inventaris, schone oplevering oude en nieuwe pand, het ophangen van (kunst)objecten, etc. Bovendien kunnen gespecialiseerde vakmensen ingeschakeld worden voor het (dé-)monteren en herplaatsen van meubilair, apparatuur en machines. Op deze manier trachten wij voor al onze verhuizingen zoveel mogelijk stress bij u weg te nemen. U kunt dan vervolgens uw energie gebruiken voor de leukere dingen zoals het inrichten van uw woning en het creëren van sfeer. Vragen? Neem contact met ons op via onze contactpagina!

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Reviews
Bel mij terug