Vertrouwde opslag voor vele doeleinden

Onze licht- en stofdichte opslagcontainers houden uw inboedel in perfecte staat. Ook kunt u bij ons terecht voor het opslaan van auto's, piano's of bijvoorbeeld planten. Hiervoor hebben wij speciaal ingerichte klimaatkamers. Meer weten?

Contact ons

Inboedelopslag

Als u op zoek bent naar beveiligde, geconditioneerde inboedelopslag, neem dan eens contact op met De Lange Verhuizingen. De Lange Verhuizingen in Emmen bestaat al bijna 90 jaar en is in die tijd uitgegroeid tot één van de grootste en bekendste verhuisbedrijven van Noord-Nederland. Voor uw inboedelopslag beschikt De Lange Verhuizingen grote, licht- en stofdichte opslagcontainers, zodat uw spullen ook na lange tijd nog in uitstekende staat zijn.

Het risico van inboedel beschadiging is bij De Lange Verhuizingen miniem

Uw inboedel wordt voor opslag meteen bij u aan huis in de opslagcontainers geladen. Op die manier hoeft uw inboedel voor opslag niet nogmaals overgeladen te worden. Het risico van beschadiging houden we dan zo klein mogelijk bij de inboedelopslag, en de prijs blijft laag door zo weinig mogelijk handelingen. Voor onze klant is het prettig dat de containers na belading aan huis wordt gesloten.

Als u uw spullen weer nodig hebt, halen wij uw inboedelcontainers uit de opslag en openen deze pas bij u aan huis. Daar wordt alles weer keurig gelost.

De Lange Verhuizingen zorgt niet alleen voor de normale inboedelopslag, zoals de huis,- tuin- en keukenspullen. Wij kunnen namelijk ook uw planten, auto's of piano's opslaan. De inboedelopslag voor piano's vindt plaats in speciaal daarvoor ingerichte klimaatkamers. Planten worden in een speciale ruimte met klimaat- en lichtbeheersing goed verzorgd.

Naast meubels kan De Lange Verhuizingen ook kunst opslaan

Voor inboedelopslag van schilderijen of kunstcollecties bent u ook bij De Lange Verhuizingen aan het juiste adres. Ook voor dit soort inboedelopslag heeft De Lange Verhuizingen speciale opbergmogelijkheden. Wij weten dat uw inboedelopslag, en dan met name uw kunstcollectie, een economische- en emotionele waarde heeft, en juist daarom hebben wij zeer strenge eisen gesteld aan de kwaliteit van de opslagruimte. Bij De Lange Verhuizingen kunt u met een gerust hart uw kunst opslaan! Voor uw exclusieve personenauto geldt hetzelfde: wij hebben voor dit soort speciale inboedelopslag de juiste ruimte.

U kunt er in ieder geval zeker van zijn dat u bij De Lange Verhuizingen aan het goede adres bent voor uw inboedelopslag maar ook voor uw planten, uw kunstcollectie of uw exclusieve auto.

Offerte aanvragen
  • Type opslag:
Adres1
Adres2
Reviews
Bel mij terug