Meubelopslag met verhuisverzekering

Een erkend verhuizer als De Lange Verhuizingen biedt vele voordelen. Zo zijn uw meubels goed verzekerd en wordt er een aanbetaling gegarandeerd tot 1000 Euro. De opslag van uw meubels legt u in de handen van een betrouwbaar en ervaren verhuisbedrijf. Uw spullen voor veilig achter slot en grendel gezet in onze beveiligde geconditioneerde opslagruimtes.

Meubelopslag

De Lange Verhuizingen in Emmen is expert in meubelopslag, maar ook in de opslag van kunst, personenauto's en zelfs planten.

De Lange Verhuizingen verzorgt al bijna 90 jaar verhuizingen en meubelopslag vanuit een moderne, goed beveiligde en geconditioneerde opslagruimte in Drenthe. Ons bedrijf is aangesloten bij 'Top Movers', maar wij zijn ook 'Erkende Verhuizers', wat voor u als klant heel wat voordelen oplevert: u legt uw meubelopslag of verhuizing in ervaren handen. Als Erkende Verhuizers krijgen klanten van zo'n bedrijf allerlei voordelen, zoals een uitgebreide verhuisverzekering voor uw meubelopslag en de eventuele aanbetaling wordt gegarandeerd tot 1000 euro.

Voor meubelopslag gebruikt De Lange Verhuizingen opslagcontainers

De Lange Verhuizingen heeft voor uw meubelopslag grote, licht- en stofdichte opslagcontainers.  Uw inboedel wordt door ons direct voor uw deur opgeslagen in opslagcontainers. Deze worden daarna in het geheel geplaatst in onze meubelopslag in Emmen. Deze werkwijze voorkomt onnodige handelingen, zodat de kans op schade zeer klein is. Daarnaast schelen onnodige handelingen ook geld.

Mocht u liever zelf uw inboedel bij ons aanleveren of afhalen bij onze meubelopslag in Emmen, dan zorgt onze opslagbeheerder ervoor dat er opslagunits klaarstaan. U kunt dan zelf de units uit- en inladen en ook zelf afsluiten.

Behalve voor het verzorgen van uw meubelopslag in Drenthe, kan De Lange Verhuizingen natuurlijk ook zorgen voor uw verhuizing, maar ook voor de opslag van planten, piano's, kunstcollecties of personenauto's.

Voor piano's en planten heeft De Lange Verhuizingen klimaatkamers

In onze meubelopslag hebben wij allerlei speciale klimaatkamers voor piano's en planten, maar ook uw kostbare kunst, curiosa of exclusieve personenauto is bij ons in zeer goede handen!

Mocht u vragen hebben over afmetingen van onze meubelopslag in Emmen, of u wilt wat meer weten over de veiligheid van onze meubelopslag, neem dan gerust eens contact met ons op. Ook voor vragen over de toegankelijkheid van onze meubelopslag of prijzen voor uw verhuizing of uw meubelopslag kunt u altijd contact met ons opnemen.

De Lange Verhuizingen is al bijna 90 jaar expert in meubelopslag en in het verzorgen van verhuizingen.

Offerte aanvragen
  • Type opslag:
Adres1
Adres2
Reviews
Bel mij terug