Verhuizing tegen een scherpe prijs

Zorgeloos verhuizen met de full service van De Lange Verhuizingen. Wat we voor u kunnen doen bepaalt u helemaal zelf. Zo kunnen we de volledige verhuizing verzorgen incl. het plaatsen en afmonteren van uw meubilair, of kiest u voor een Doe-het-zelf verhuizing waar u ons inschakelt voor de verhuur van verhuisdozen, dekens, boxen, verhuislift of verhuiswagen.

Goedkoop verhuizen

Bij De Lange Verhuizingen kunt u terecht voor het goedkoop verhuizen van uw inboedel. Wij kunnen u op vele manieren van dienst zijn. We kunnen uw inboedel in het geheel goedkoop verhuizen, maar we kunnen ook de lasten samen delen: u verhuist een deel en wij verhuizen een deel. Dat is pas goedkoop verhuizen!

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor een doe-het-zelf verhuizing. Dat is de ultieme vorm van goedkoop verhuizen. De Lange Verhuizingen kan u op allerlei manieren van dienst zijn en dat hoeft helemaal niet veel te kosten.

Goedkoop verhuizen met De Lange Verhuizingen

Bij De Lange Verhuizingen kunt u niet alleen goedkoop verhuizen, u hebt ook nog eens te maken met een vakkundig en betrouwbaar bedrijf. In dat geval is goedkoop dus zeker geen duurkoop. De Lange Verhuizingen mag u dan wel goedkoop verhuizen, we zijn wél 'Top Movers' en ook nog eens 'Erkende Verhuizers'. De Lange Verhuizingen kan niet alleen goedkoop verhuizen, we zijn ook expert in de opslag van inboedels en inventarissen maar kunnen ook voor een aanvullende service zorgen. Dan zult u merken dat wij niet slechts goedkoop verhuizen, maar ook kunnen helpen met het in- en uitpakken van uw inboedel of inventaris, het ophangen van (kunst)objecten, het schoon opleveren van uw oude- of nieuwe pand en nog veel meer!

De Lange Verhuizingen is al bijna 90 jaar meester in het goedkoop verhuizen. Door onze vakkundige en betrouwbare dienstverlening is ons verhuisbedrijf uitgegroeid tot één van de bekendste en goedkoopste verhuisbedrijven in Noord-Nederland.

Weinig risico tijdens uw verhuizing met De Lange Verhuizingen

Eén van de redenen dat wij goedkoop kunnen verhuizen, is omdat we uw inboedel direct aan huis in opslagcontainers laden. Dat scheelt in ieder geval handelingen én het risico van schade.

Mocht u er aan denken om te gaan verhuizen en u hebt vragen daarover, neem dan gerust eens contact op met De Lange Verhuizingen. Wij kunnen u goedkoop verhuizen en maken daarom met plezier een geheel vrijblijvende offerte op maat.

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Reviews
Bel mij terug