Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Opslag huren in Emmen bij De Lange Verhuizingen 

In verschillende situaties kan opslag huren bij Emmen het overwegen waard zijn. Denk bijvoorbeeld aan een verhuizing naar een nieuwe woning! Mogelijk heeft u in deze nieuwe woning minder ruimte tot uw beschikking, waardoor de overgebleven meubels elders gestald moeten worden. Het voorkomt dat u deze overhaast te koop aan moet bieden. Ook bij een lange reis naar het buitenland kan opslag huren interessant zijn. Met name de waardevolle meubels en accessoires zult u liever niet in uw woning willen laten liggen. De Lange Verhuizingen biedt u een passende oplossing. 

Mogelijkheden bij opslag huren rond Emmen

Wanneer u opslag huren bij Emmen overweegt, bieden we u verschillende mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor onze boedelopslag, waar we u alle ruimte bieden voor uw meubels. De geconditioneerde opslagruimte waar uw meubels komen te staan is voorzien van een goede beveiliging. De kans op diefstal van of schade aan uw boedel is hierdoor klein! Ook interessant kan onze voertuig opslag zijn. Hier kunt u uw auto of bijvoorbeeld een motor kwijt, welke u in de wintermaanden mogelijk niet gebruikt. Zo hoeft u de auto niet bij uw woning te laten staan. 

Meer informatie over opslag huren bij Emmen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij opslag huren rond Emmen? Wilt u direct opslagruimte reserveren voor uw spullen? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. We adviseren u graag over het type opslagruimte, dat het beste aansluit op uw wensen en behoeftes. Ook voor het verhuizen van uw meubels naar de opslagruimte kunt u bij ons terecht! De Lange Verhuizingen levert u graag een maatwerkoplossing.  

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Reviews
Bel mij terug