Uw zorg is onze zorg

Coördinatie en communicatie is bij het verhuizen van een zorginstelling van groot belang. We spelen daarom ook een actieve rol in de verhuiscommissie van uw instelling om onduidelijkheid te voorkomen. Zo zorgen we er samen voor dat de verhuizing van uw zorginstelling probleemloos verloopt.

Zorg Verhuizingen

Ziekenhuizen, bejaardentehuizen en andere zorginstellingen hebben allemaal één ding met elkaar gemeen. De zorg voor mensen. Een zorg die uitgevoerd wordt door mensen met een specifieke opleiding; mensen waarvan vaak gezegd wordt dat zij bovendien het hart op de juiste plaats hebben. Kortom: werken in de zorgsector is "mensenwerk". Zo is het uitvoeren van een verhuizing ook "mensenwerk". Het werk dat gedaan wordt, gebeurt immers dóór mensen vóór mensen. Top Movers heeft inmiddels een ruime ervaring opgedaan in het verhuizen van zorginstellingen. Wij beschouwen een dergelijke verhuizing dan ook niet alleen als een project, maar zien het meer als een tijdelijke overname van de zorg(en).

Alle zorg uit handen bij De Lange Top Movers

Juist in de zorgsector vormen optimale coördinatie en communicatie de belangrijkste voorwaarden voor een zorgeloze uitvoering van de verhuizing. Door als verhuisorganisatie een actieve rol te spelen in de verhuiscommissie wordt vaak veel onduidelijkheid voorkomen. En dat is weer belangrijk om voldoende rust gedurende het gehele traject te kunnen waarborgen.

Offerte aanvragen

  • Verhuizen van

  • Verhuizen naar
Adres1
Reviews
Bel mij terug