Nieuwe woning?

Verhuisspecialist De Lange Verhuizingen is u graag van dienst bij het veilig vervoeren van uw inboedel naar uw nieuwe adres. Kunt u nog niet in uw nieuwe woning of hebt u teveel spullen? Dan kunt u gebruiken maken van onze opslaglocaties waar uw inboedel, kunst of auto veilig opgeslagen staat.

Particuliere verhuizingen

Onze verhuiswagens zijn uitgerust met hulpmiddelen en materialen om uw inboedel zorgvuldig te kunnen laden en veilig naar de nieuwe woning te brengen. Grote en kleine verhuisliften zijn beschikbaar om uw inboedel, zonder overlast voor andere bewoners, uit hoger gelegen flatgebouwen te halen of naar binnen te brengen.

Door de verscheidenheid aan inboedels is kennis nodig voor het dé- en monteren van meubels. Dit is het werk van de verhuisspecialisten van De Lange Verhuizingen B.V. Onze goed opgeleide verhuizers plaatsen uw inboedel op die plaats, waar u het wilt hebben.

Wist u dat de meeste schade ontstaat door het verkeerd inpakken van uw persoonlijke eigendommen? Uiteraard kunt u voor het voorbereidende inpakwerk ook bij ons terecht. Onze verhuizers weten als geen ander hoe uw kostbare inboedel verpakt en ingepakt moet worden.

Offerte aanvragen

  • Verhuizen naar
Adres1
Adres2
Reviews
Bel mij terug