Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Inboedelopslag Emmen

Voor uw inboedelopslag in Emmen kunt u eens contact opnemen met De Lange Verhuizingen. De Lange Verhuizingen is een expert in inboedelopslag in Emmen.
Al bijna 90 jaar is De Lange Verhuizingen actief met inboedelopslag in Emmen en daarnaast natuurlijk met de verhuizingen van allerlei inboedels.

Voor inboedelopslag in Emmen moet u bij De Lange Verhuizingen zijn

De Lange Verhuizingen heeft voor uw inboedelopslag in Emmen een moderne, beveiligde en geconditioneerde opslagruimte. De inboedelopslag in Emmen wordt bewaarde in grote licht- en stofdichte opslagcontainers.

Omdat we graag extra werk- en risico voorkomen, wordt uw inboedel direct bij u aan huis in opslagcontainers geladen. Zonder de inboedel over te laden kan deze daarna geplaatst worden in de inboelopslag te Emmen.

Voor u is het prettig om te zien dat de containers bij u aan huis worden beladen en gesloten, daarna gaan ze meteen voor inboelopslag naar Emmen. Als u zelf uw inboedel wilt aanleveren of afhalen dan zorgt onze opslagbeheerder dat de opslagunits bijtijds klaarstaan bij de inboelopslag in Emmen. U kunt dan zelf de units volladen en afsluiten.

Speciale opslagruimtes in Emmen voor planten

Naast de gewone inboelopslag kan men in Emmen terecht voor de opslag van planten, auto's en piano's. Uw planten worden goed verzorgd in een speciale ruimte met klimaat- en lichtbeheersing.
In een speciaal daarvoor ingerichte klimaatkamer bij de inboelopslag in Emmen worden piano's opgeslagen. Ook voor schilderijen of gehele kunstcollecties zijn er bij de inboelopslag in Emmen zeer goede mogelijkheden. Doordat wij beseffen dat de emotionele- en economische waarde van uw kunstwerken zeer hoog is, hebben wij zeer strenge eisen gesteld aan de bouw en de kwaliteit van onze speciale opbergruimte. Ook uw schilderijen kunt u daarom heel goed onderbrengen bij de inboelopslag in Emmen van De Lange Verhuizingen.

Ook voor de opslag van uw exclusieve auto kunt u uitstekend terecht bij onze inboelopslag te Emmen. Bij De Lange Verhuizingen is de opslag voor diverse doeleinden een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening.

Als u vragen hebt of prijzen wil aanvragen, bel dan gerust met de inboelopslag te Emmen van De Lange Verhuizingen.

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Reviews
Bel mij terug