Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Verhuisdienst Emmen

Als u ervan verzekerd wilt zijn dat uw verhuizing in goede handen is dan maakt u gebruik van de verhuisdienst Emmen verzorgd door De Lange Verhuizingen. Een erkende verhuizer heeft als groot voordeel dat uw verhuizing vlot en zonder problemen verloopt. Verhuizers weten van aanpakken en kennen hun vak. Zij zorgen ervoor dat uw inboedel snel wordt ingepakt en dat u op uw nieuwe adres vlot aan de slag kunt met het uitpakken van de verhuisdozen. 

Een vlotte verhuizing met de verhuisdienst Emmen

Wilt u geen rompslomp hebben rond uw verhuizing? Doe dan een beroep op de verhuisdienst Emmen. U kunt ook gebruik maken van aanvullende diensten zoals het demonteren van grote meubelstukken en het inpakken van de verhuisdozen. Ook op het nieuwe adres kunnen wij u helpen met het in elkaar zetten van bedden en kasten en het uitpakken van de verhuisdozen. Ook het ophangen van lampen en muurdecoratie kunnen wij voor u verzorgen. Zo kunt u uw verhuizing compleet uit handen geven. Een hele geruststelling als u zelf niet in staat bent om bepaalde zaken te regelen. 

Maak direct een afspraak voor uw verhuizing

Zodra u weet op welke dag u wilt verhuizen kunt u direct een afspraak maken met De Lange Verhuizingen. U kunt ons bellen voor een afspraak op telefoonnummer 0591 – 630 554. Heeft u vragen of wilt u vooraf een prijsopgave ontvangen, maakt u dan gebruik van het contactformulier op de website of stuur een e-mail naar info@delangetopmovers.nl. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie.

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Reviews
Bel mij terug