Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Verhuizer Emmen

Heeft u een ervaren verhuizer in Emmen nodig? Dan kunt u altijd aankloppen bij De Lange Top Movers. In 2020 kunnen wij de honderdste verjaardag van ons bedrijf vieren en hebben wij een eeuw ervaring in de branche. Wij kunnen u gegarandeerd uitstekend van dienst zijn wanneer u een verhuizer in Emmen nodig heeft. Onze ruime ervaring zorgt ervoor dat wij altijd een dienstverlening op maat kunnen bieden. Niet voor niets zijn wij in Noord-Nederland één van de grootste partijen op het gebied van verhuizingen. U bent van harte welkom wanneer u een verhuizer in Emmen nodig heeft.

Een ervaren verhuizer in Emmen

Als u gebruik wilt maken van de services van een verhuizer in Emmen, dan wilt u kunnen rekenen op een service van hoog niveau. Dit is precies wat wij u kunnen bieden. Wij laten de meest uiteenlopende verhuizingen op rolletjes verlopen, van zorg- en projectverhuizingen tot school- en doe-het-zelfverhuizingen. Wij hebben door de jaren heen al talloze zakelijke en particuliere verhuizingen gerealiseerd. U kunt rekenen op een goede betrouwbaarheid van onze verhuizer in Emmen. Wij werken uitsluitend met goed getrainde en vriendelijke verhuizers in Emmen en regio.

Wilt u meer weten?

Het inschakelen van een verhuizer in Emmen is bij ons zo geregeld. U kunt direct een offerte aanvragen wanneer u dit wenst. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen, bijvoorbeeld wanneer u zich wilt laten adviseren of als u meer informatie wenst. Bel dan naar 0591 – 630 554 of mail naar info@delangetopmovers.nl. Op onze website is ook een contactformulier beschikbaar.

 

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Reviews
Bel mij terug