Deskundig en snel

Met bijna 90 jaar ervaring in bedrijfsverhuizingen bent u verzekerd van een verhuizing die vlot verloopt, zodat u en uw werknemers zo snel mogelijk weer operationeel zijn. Dankzij zoveel ervaring is geen enkele verhuissituatie meer nieuw, waardoor we altijd precies weten hoe de verhuizing het beste aangepakt kan worden.

Uw kantoorinrichting verhuizen in Assen

Als ondernemer is het belangrijk dat uw bedrijf operationeel is. Een kantoorverhuizing kan veel tijd kosten, tijd die u beter kan gebruiken. Door de verhuizing zo efficiënt mogelijk te plannen kunnen wij tijd voor u besparen. Laat uw kantoor verhuizen door de professionals van De Lange verhuizingen, onderdeel van Top Movers. Zo bent u zeker van een snelle en zorgvuldige verhuizing en kan u snel uw dagelijkse werkzaamheden hervatten.

Kantoorinrichting verhuizen

Kantoren en andere bedrijfspanden staan vaak vol met zware meubels, machines en archiefkasten. Kantoormeubels verhuizen is niet gemakkelijk. De Lange verhuizingen uit Assen is gespecialiseerd in het verhuizen van zakelijke inrichting. Al bijna 100 jaar voeren wij verhuizingen uit, waardoor geen enkele situatie ons verrast. Hierdoor kunnen wij de beste aanpak kiezen en uw kantoorinrichting verhuizen, veilig en snel.

Een goede voorbereiding is essentieel bij een kantoorverhuizing. U en uw werknemers kunnen de dagelijkse werkzaamheden tijdelijk niet uitvoeren. Om deze periode zo kort mogelijk te laten zijn, stellen wij voor de verhuizing een draaiboek op. Aan het draaiboek koppelen wij een tijdsplanning. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u tijdens de verhuizing niet voor verrassingen te staan.

Opslag nodig?

Mocht het nodig zijn om uw kantoorinrichting tijdelijk op te slaan, dan kunnen wij u hierin ook van dienst zijn. Wij beschikken over grote opslagcontainers, waarin uw spullen geconditioneerd opgeslagen worden. Hebt u uw inrichting weer nodig, dan openen wij de container op uw nieuwe locatie. Op deze manier hoeven wij niet onnodig vaak laden, dit houdt uw meubelen veilig en in goede staat.

Een vrijblijvende offerte

Wilt u uw kantoor verhuizen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. U kunt ons verder bereiken voor vragen, opmerkingen of een uitgebreide offerte. U kunt ons bellen, mailen of het contactformulier op de website invullen. Kies voor een efficiënte verhuizing, laat uw kantoorinrichting verhuizen door De Lange verhuizingen uit Assen!

Offerte aanvragen

  • Verhuizen van

  • Verhuizen naar
Adres1
Reviews
Bel mij terug