Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Erkend verhuisbedrijf in Assen en omstreken

Gaat u verhuizen? Dan weet u als geen ander hoe hectisch dit is. De Lange Verhuizingen in Assen neemt graag het overgrote deel van uw stress weg en ondersteunt u waar nodig. Als onderdeel van de landelijke organisatie Top Movers bieden we een breed scala aan diensten aan. Hierbij kunt u denken aan verhuizingen voor zowel particulieren als bedrijven en inboedelopslag. Al vele jaren staan we bekend om onze veelzijdigheid en de goede prijs-kwaliteitverhouding. Daarbij zijn we een erkend verhuisbedrijf met een ISO-9002 certificering.

Welke diensten verlenen we?

Wilt u ons als particulier inschakelen voor uw verhuizing, dan verhuizen we uw inboedel met verhuiswagens die van alle hulpmiddelen voorzien zijn om uw spullen met de grootst mogelijke zorg te laden en naar uw nieuwe onderkomen te brengen. Gaat uw bedrijf verhuizen en kunt u wel een helpende hand gebruiken? Onze ervaren verhuizers werken secuur en snel, zodat uw onderneming vlug weer van start kan gaan op de nieuwe locatie. Bij De Lange Verhuizingen kunt u onder andere gebruik maken van onze zogenaamde handyman services. Hier valt het in- en uitpakken van uw inventaris onder en het uit elkaar halen en monteren van bijvoorbeeld uw meubels of apparatuur. We kunnen dan eveneens het oude en het nieuwe pand schoon opleveren. Tot slot kunt u ook voor uw inboedelopslag bij ons terecht. Hiervoor beschikken we over grote opslagcontainers en opslagruimtes die aan strenge eisen voldoen, zodat uw eigendommen gegarandeerd in goede handen zijn bij ons. Ook voor verhuizingen naar het buitenland zijn wij uw partner en staan we garant voor een zorgeloze verhuizing. Wilt u een offerte verhuisbedrijf aanvragen? Lees dan even verder.

Offerte verhuisbedrijf

Heeft u een erkend verhuisbedrijf in Assen of omgeving nodig en bent u benieuwd naar de kosten? Vraag gerust een offerte verhuisbedrijf aan. We geven u dan gerichte informatie over onze prijzen. Ook voor andere vragen staan we graag tot uw beschikking en kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Adres2
Reviews
Bel mij terug