Zelf verhuizen

Zelf verhuizen met een beetje hulp van De Lange Verhuizingen is natuurlijk ook mogelijk. We verhuren en verkopen diverse materiaal en materieel. Zo kunt u bij ons terecht voor verhuisdozen, kledingboxen, tape, inpakpapier, folie etc. Alles wat u nodig hebt voor het verpakken van uw spullen. Voor het verhuizen van uw spullen kunt u bij ons tevens een verhuiswagen huren, een verhuislift, steekkarren of drempelplaten

Doe-het-zelf verhuizingen

Voor de echte doe-het-zelvers heeft De Lange Verhuizingen B.V. allerlei handig materiaal en materieel te huur en te koop.

Te huur zijn o.a.: verhuisdozen, computerboxen, kledingboxen, verhuisdekens, steekkarren, meubelhondjes, drempelplaten, verhuislift en verhuiswagens met chauffeur.

Te koop zijn o.a.: verhuisdozen, inpakpapier, plakband, etiketten, kledingboxen, verhuisdekens, matrashoezen, ribkarton, noppenfolie en een Tipboek met allerlei handige verhuistips.

Bij de huur van onze verhuislift is - uit veiligheidsoverwegingen - altijd één man bediening aanwezig. Ook de verhuur van verhuiswagens is met chauffeur / emballeur.

Offerte aanvragen

  • Verhuizen naar
Adres1
Adres2
Reviews
Bel mij terug