Deskundig en snel

Met bijna 90 jaar ervaring in bedrijfsverhuizingen bent u verzekerd van een verhuizing die vlot verloopt, zodat u en uw werknemers zo snel mogelijk weer operationeel zijn. Dankzij zoveel ervaring is geen enkele verhuissituatie meer nieuw, waardoor we altijd precies weten hoe de verhuizing het beste aangepakt kan worden.

Zakelijke verhuizingen

Als ondernemer weet u als geen ander dat een zakelijke verhuizing tijd kost. En voor veel ondernemers geldt het volgende, tijd is geld. Het liefst wilt u bij een zakelijke verhuizing zo efficiënt mogelijk te werk gaan, zodat de tijd dat uw bedrijf niet kan functioneren tot een minimum beperkt wordt. De Lange Verhuizingen, onderdeel van Top Movers helpt u hierbij.

Goed organiseren is een zeer belangrijk onderdeel voor iedere zakelijke verhuizing. Onze dienstverlening is er op gericht om u deskundig te adviseren over de meest optimale organisatie van uw zakelijke verhuizing. Uiteraard richten wij ons hierbij ook op een zeer zorgvuldig en snel transport. Zodoende wordt het tijdsbestek dat uw bedrijf stil ligt tot een minimum beperkt!

Hierdoor realiseert u een besparing welke in veel gevallen stukken hoger zal uitpakken dan de totale verhuiskosten!

De Lange Verhuizingen heeft al bijna 90 jaar ervaring met bedrijfsverhuizingen. Ons samenwerkingsverband met Top Movers, waar alléén de 24 meest vooraanstaande erkende Nederlandse verhuisbedrijven van deel uit mogen maken, geeft u extra zekerheid dat de zakelijke verhuizing perfect wordt uitgevoerd.

Heeft u vragen over bijvoorbeeld tarieven, werkzaamheden, advies of andere zaken?

Neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen

  • Verhuizen van

  • Verhuizen naar
Adres1
Reviews
Bel mij terug