Onderdak voor uw voertuig?

Maakt u tijdelijk geen gebruik van uw voertuig en zoekt u een locatie om uw auto of ander voertuig tijdelijk op te slaan? De Lange Verhuizingen heeft diverse opslagruimtes geschikt voor personenwagens of andere voertuigen van vergelijkbare grootte. Wij snappen dat een voertuig een kostbaar bezig kan zijn, zowel financiëel als emotioneel. We stellen daarom de strengste bouw- en veiligheidseisen aan onze opslagruimtes.

Personenwagen opslag

Wanneer u overweegt een exclusieve personenwagen te kopen of er al één heeft, maar twijfelt of u wel het juiste onderdak kan bieden? Denk dan niet langer na want u bent voor personenwagen opslag bij De Lange verhuizingen aan het juiste adres.

Een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening is opslag voor diverse doeleinden. Volgens ons is het steeds lastiger om professionele en veilige opslagruimte te vinden tegen de juiste prijs kwaliteitverhouding. Mede hierdoor zijn wij sinds kort groots uitgebreid in onze opslagcapaciteit. Graag zijn wij u van dienst voor de opslag van uw personenwagen!

Wij beseffen ons goed wat voor economische en emotionele waarde een personenwagen voor u kan hebben. Juist daarom hebben wij zeer strenge eisen gesteld aan de bouw en kwaliteit van onze opslagruimte. Hierdoor kunt u met een gerust gevoel uw personenwagen bij ons in opslag doen.

Heeft u vragen over bijvoorbeeld de afmetingen, veiligheid, toegankelijkheid en prijzen van onze opslagruimte?

Neemt u vrijblijvend contact met ons op!

Offerte aanvragen
  • Type opslag:
Adres1
Adres2
Reviews
Bel mij terug