Uw boedel in veilige handen

Tijdelijk opslaan van uw boedel? Maak gebruik van één van onze licht- en stofdichte opslagcontainers. En om het u makkelijk te maken komen we gerust bij u langs om zelf uw boedel in te laden of weer te lossen. Zo kunt u het vervoer en de opslag bij één partij onderbrengen, wel zo makkelijk!

Boedelopslag

Voor het bewaren van uw boedel beschikt De Lange Verhuizingen B.V. over een moderne, beveiligde geconditioneerde opslagruimte. Uw inboedel wordt bewaard in grote licht- en stofdichte opslagcontainers.

Ter voorkoming van onnodig werk en risico wordt uw boedel, bij voorkeur, direct bij u aan huis in de opslagcontainers geladen of gelost. Het is bij deze manier van werken niet nodig om uw boedel bij het ophalen of bezorgen over te laden van de verhuiswagen in de containers of omgekeerd. Voor u is het prettig om te zien dat de containers bij u aan huis worden gesloten of weer geopend. Bijkomend voordeel is dat er geen onnodige (kostbare) handelingen verricht moeten worden.

Indien u zelf uw boedel bij ons aanlevert of afhaalt, zorgt de opslagbeheerder ervoor dat er opslag-units klaarstaan. U laadt dan zelf de units vol en sluit ze af.

(Bijna) alles kan in boedelopslag

Niet alleen de normale huis,- tuin en keukenspullen gaan bij De Lange Verhuizingen B.V. in boedelopslag. Naast de gewone inboedel (geen aan bederf onderhevige of brandbare goederen) kan men ook terecht voor de opslag van planten, auto's en piano's. In een speciale ruimte met klimaat- en lichtbeheersing worden de planten goed verzorgd en in een daarvoor ingerichte klimaatkamer staan piano's opgeslagen. Ook voor de opslag van schilderijen of kunstcollecties zijn er opslagmogelijkheden. Daarnaast zijn er steeds meer mensen die hun personenwagens opslaan.

Offerte aanvragen
  • Type opslag:
Adres1
Adres2
Reviews
Bel mij terug