Veilig en droog opgeborgen

Dankzij onze geconditioneerde opslagruimtes kunnen we uw kunst veilig en droog opslaan. De ruimtes zijn tevens stof- en lichtdicht. Zo houden we uw kunst in perfecte conditie. Bent u bang dat u de kunst beschadigt tijdens het brengen of ophalen ervan? Onze ervaren mensen en speciale verhuisauto's doen dit graag voor u. Tevens bent u dan gelijk goed verzekerd tegen eventuele schade.

Kunst opslag

Voor een bepaalde tijd uw kunst opslaan? Dure en minder dure voorwerpen veilig en droog onderbrengen? Dan bent u voor kunst opslag bij De Lange verhuizingen aan het juiste adres.

Opslag is voor ons een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Door de grote schaarste in professionele en veilige opslagruimte zijn we sinds kort groots uitgebreid in onze opslagcapaciteit. Zo kunt u bij ons uitstekend terecht voor de opslag van uw kunst. Wij beseffen ons goed wat voor economische en emotionele waarde kunst voor u kan hebben. Juist daarom hebben wij zeer strenge eisen gesteld aan de bouw en kwaliteit van onze opslagruimte. Hierdoor kunt u met een gerust gevoel u kunst bij ons in opslag doen.

Meer weten over bijvoorbeeld de prijzen en afmetingen van onze opslagruimte?
Neemt u vrijblijvend contact met ons op!

Offerte aanvragen
  • Type opslag:
Adres1
Adres2
Reviews
Bel mij terug