Uw archief veilig opgeborgen Voor het opslaan van uw fysieke archief is een hoop ruimte nodig. Voor sommige bedrijven is dit een dure ingreep vanwege de locatie of is er simpelweg geen ruimte voor. Daarnaast is het niet altijd even veilig. Een archieflocatie huren bij De Lange Verhuizingen kan hierbij uitkomst bieden, waarbij uw archief in een goed beveiligde en verwarmde ruimte wordt opgeslagen.

Archiefbeheer

De professionele manier waarop Top Movers te werk gaat, is ook terug te vinden in de veelzijdige dienstverlening. Ook hier is sprake van een hoog kwaliteitsniveau en aandacht voor specifieke wensen.

Full-service

Top Movers is een full-service organisatie. Door de veelzijdigheid van specialismen geïntegreerd in één efficiënte organisatie biedt Top Movers meer dan "alleen maar" de uitvoering van uw verhuizing. Zo kunt u gebruik maken van onze "handyman services". Hieronder valt bijvoorbeeld het in- en uitpakken van inventaris, schone oplevering oude en nieuwe pand, het ophangen van (kunst)objecten, etc. Bovendien kunnen gespecialiseerde vakmensen ingeschakeld worden voor het (dé-)monteren en herplaatsen van meubilair, apparatuur en machines.

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Adres2
Reviews
Bel mij terug