Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Schoolverhuizing Emmen

Het verhuizen van een school is een hele operatie. Er moet strak gepland worden om ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk tijd verloren gaat. Bent u een schoolverhuizing in Emmen of omgeving aan het plannen, doe dan een beroep op een professioneel verhuisbedrijf. De Lange Top Movers is zo’n verhuisbedrijf. Wij hebben ruime ervaring met grote projecten zoals het verhuizen van bedrijven, scholen en zorginstellingen. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat uw schoolverhuizing vlot en zonder problemen verloopt.

Een professionele schoolverhuizing Emmen

Als uw school gaat verhuizen naar een nieuw pand dan kunt u het beste zo snel mogelijk contact met ons opnemen zodra u de verhuisdatum weet. Een schoolverhuizing in Emmen vindt natuurlijk bij voorkeur plaats tijdens een schoolvakantie, zodat de kinderen niet onnodig lessen hoeven te missen. Dit vraagt een zorgvuldige planning zodat er tijdens de verhuizing niets mis zal gaan. Wij denken graag met u mee over een plan van aanpak om de verhuizing vlot en probleemloos te laten verlopen.

Vraag ons een passende offerte voor uw schoolverhuizing

Wilt u dat uw schoolverhuizing in Emmen of omgeving goed verloopt? Vraag dan een offerte aan De Lange Verhuizingen voor deze klus. Wij zullen ervoor zorgen dat de verhuizing op rolletjes loopt. U kunt os bereiken voor het aanvragen van een offerte via telefoonnummer 0591 – 630 554. Ook kunt u gebruik maken van ons e-mailadres info@delangetopmovers.nl of het contactformulier op de website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de verhuizing te bespreken.

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Adres2
Reviews
Bel mij terug