Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Hulp bij een seniorenverhuizing in Assen 

Wanneer u op leeftijd bent, kan het tijd zijn om naar een seniorenwoning te verhuizen. In het bijzonder wanneer u momenteel een woning met meerdere etages heeft. Om de kans op een val van de trap zo klein mogelijk te maken, kunt u overwegen om gelijkvloers te gaan wonen. Een verhuizing naar een nieuwe seniorenwoning hoeft u niet zelf te doen, als u de hulp van De Lange Verhuizingen inschakelt. Onze ervaren verhuizers helpen u op vakkundige wijze bij een seniorenverhuizing in Assen en de omgeving hiervan. Samen met u bekijken we welke taken u eventueel zelf uit wilt voeren en welke taken u aan onze vakmensen over wilt laten. Zo houdt u de regie in handen! 

Complete seniorenverhuizing in Assen uitbesteden 

Vaak willen senioren een seniorenverhuizing in Assen zo snel en soepel mogelijk laten verlopen. Zo wordt bijvoorbeeld voorkomen dat senioren weken tussen de verhuisdozen moeten leven. De Lange Verhuizingen kan een seniorenverhuizing in Assen volledig van u overnemen. Hierbij zorgen we niet alleen voor het in- en uitpakken van uw inboedel en het vervoeren hiervan. Ook kunnen we u helpen bij het (de)monteren van lampen, gordijnen, enzovoorts. 

Tip: laat uw woning door onze verhuizers bezemschoon maken. Zo is uw oude woning klaar voor oplevering, zonder dat u hier zelf nog enig omkijken naar heeft. 

Meer informatie over hulp bij een seniorenverhuizing in Assen 

Wilt u meer weten over de hulp die wij u kunnen bieden bij een seniorenverhuizing in Assen? Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact met ons op! Onze verhuizers leggen de mogelijkheden aan u voor en inventariseren uw persoonlijke wensen.

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Reviews
Bel mij terug