Gaat u emigreren?

Wanneer u naar het buitenland verhuist zult u waarschijnlijk een hoop spullen moeten meenemen. Kwa logistiek en regelgeving kan niet alleen tijdrovend zijn, maar ook erg complex afhankelijk van het land waar u naar toe gaat. De Lange Verhuizingen heeft veel ervaring in verhuizingen naar het buitenland. Niet alleen verzorgen we graag voor u de verhuizing, maar verzorgen we ook alle benodigde documenten, inventarislijsten, verzekeringen etc.

Verhuizingen Buitenland

Of u nu voor verhuizingen naar het buitenland binnen Europa of naar de Verenigde Staten, Zuid Afrika of waar ook naar toe verhuist, De Lange Verhuizingen B.V. voert het met plezier voor u uit. De Lange Verhuizingen richt zich naast Nederland ook veelvuldig op het buitenland. Gezien een behoorlijke stijging in het aantal emigranten die ons land telt, zijn verhuizingen naar het buitenland een belangrijk onderdeel voor ons verhuisbedrijf. Wij zijn van mening u naast een uitstekend voorstel te kunnen doen ook nog eens op het gebied van service u perfect te kunnen ondersteunen. Verhuizingen zowel in Nederland als naar het buitenland zijn voor veel mensen ingrijpende gebeurtenissen in hun leven. Zeker bij een verhuizing naar het buitenland komt er een hoop kijken zowel logistiek als qua regelgeving. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan en ervaar zelf wat wij voor uw verhuizing naar het buitenland kunnen betekenen.

Naast verhuizingen naar het buitenland kunt u ons tevens benaderen voor:
zorg, school, particuliere, zakelijke, project en doe het zelf verhuizingen.
Voor verhuizingen naar het buitenland wordt er zorgvuldig door ons rekening gehouden met uw inboedel. Een aantal zaken waar onze dienstverlening in uitblinkt zijn emigratie-, zeewaardige of exportverpakkingen, verpakkingen voor gevoelige apparatuur, kunstwerken etc. Ze zijn altijd op maat gemaakt en beschermen de goederen van de eerste tot de laatste 'move'. Zo nodig verzorgen wij voor u alle benodigde documenten, inventarislijsten, verzekering en transport in het land van bestemming.

Indien u nog vragen heeft over onze dienst verhuizingen buitenland neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Offerte aanvragen

  • Verhuizen naar
Adres1
Adres2
Reviews
Bel mij terug