Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Zorginstelling verhuizen rond Assen 

Een zorginstelling verhuizen rond Assen vergt een uitgebreide voorbereiding. Het is essentieel dat de overlast voor cliënten of bewoners tot een minimum beperkt wordt bij dit type verhuizing; uw cliënten en bewoners zijn afhankelijk van de zorg u hen biedt. Daarbij brengt een verhuizing van nature al veel stress met zich mee voor mensen. De Lange Verhuizingen heeft een ruime ervaring in het uitvoeren van dergelijke verhuizingen. Graag maken we samen met u een plan van aanpak, om de verhuizing van uw zorginstelling rond Assen zo soepel mogelijk te laten verlopen. 

Aanpak bij een zorginstelling verhuizen rond Assen 

Voor ons begint een zorginstelling verhuizen rond Assen bij een inventarisatie van de inboedel. De inboedel van een zorginstelling wijkt over het algemeen sterk af van de inboedel die we bij een particuliere verhuizing of bijvoorbeeld een bedrijfsverhuizing verhuizen. Belangrijk bij de inboedel van een zorginstelling is het feit dat iedere vorm van schade voorkomen moet worden en dat de juiste planning moeten worden gevolgd. U moet er immers niet aan denken, dat cliënten niet op de juiste wijze verzorgd kunnen worden doordat sommige spullen al verhuisd zijn. Wij helpen u deze situaties uit te sluiten, mede door de professionele hulpmiddelen die we gebruiken en de ervaring van onze vakmensen. 

Uw zorginstelling verhuizen rond Assen met De Lange Verhuizingen 

Wilt u meer weten over de hulp die De Lange Verhuizingen u kan bieden bij uw zorgstelling verhuizen rond Assen? Bent u op zoek naar een partij die u al op korte termijn kan ondersteunen bij dit type verhuizing? Neem gerust contact met ons op, zodat we u er meer over kunnen vertellen. Samen zorgen we dat uw verhuizing soepel en efficiënt verloopt; niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw bewoners of cliënten. 

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Reviews
Bel mij terug