Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Voordelig verhuizen in Groningen met De Lange Verhuizingen

Verhuist u binnenkort naar een nieuwe woning? Voordelig verhuizen in Groningen en omgeving doet u met De Lange Verhuizingen. Niet alleen bieden we u een hele voordelige verhuizing aan. Ook beschikken onze verhuizers over de kennis en ervaring om uw inboedel op een veilig manier over te kunnen brengen naar uw nieuwe woning. Beschadigingen aan uw inboedel behoren voor veel mensen tot hun grootste ergernissen tijdens de verhuizing. Reden genoeg om er alles aan te doen, om dit te voorkomen! Denk aan schade aan uw televisie, schade aan een antieke kast, enzovoorts. 

Aanpak bij voordelig verhuizen naar Groningen 

Wanneer u voor een voordelige verhuizing van of naar Groningen kiest, beginnen we met het maken van een inventarisatie van uw inboedel. Voordelig verhuizen in Groningen betekent immers dat we zo min mogelijk op en neer moeten rijden. Op deze manier gaat er geen tijd verloren en blijft het voordelig om een verhuisbedrijf in te schakelen. Ook wordt bij de inventarisatie van uw inboedel gekeken naar de beste manier om uw inboedel te beschermen tegen schade. Zijn er speciale schilderijhoezen nodig? Is het voldoende om gebruik te maken van bubbeltjesfolie? Wat zijn uw eigen wensen? Enzovoorts. Nadat het verhuisplan is opgesteld, gaan we voor u aan de slag. 

Binnenkort voordelig verhuizen in Groningen

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wanneer u binnenkort zelf voordelig wilt verhuizen in Groningen. Wij leggen onze mogelijkheden graag aan u voor en bekijken samen met u, op welke manier de verhuizing het beste kan worden aangepakt. Wij zorgen voor een snelle, efficiënte en vooral schadeloze verhuizing naar uw nieuwe huis! 

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Reviews
Bel mij terug