Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Verhuizing van zorginstelling in Assen 

De verhuizing van een zorginstelling in Assen heeft vaak heel wat voeten in de aarde. Aan de ene kant wilt u de verhuizing zo snel mogelijk uit laten voeren, om de overlast voor cliënten van uw zorginstelling tot een minimum te beperken. Aan de andere kant kan schade aan de kwetsbare apparatuur uit uw zorginstelling grote gevolgen hebben; in het ergste geval kunt u enige tijd niet de zorg aan cliënten leveren die zij van u mogen verwachten of andersom, die u hen wilt garanderen. De Lange Verhuizingen heeft een ruime ervaring in het uitvoeren van uiteenlopende soorten verhuizingen. Een verhuizing van een zorginstelling in Assen is een van de voorbeelden daarvan. 

Aanpak bij verhuizing zorginstelling rond Assen 

Bij de verhuizing van een zorginstelling rond Assen beginnen we met een inventarisatie van de te verhuizen inboedel. Dit doen we samen met u. Welke apparatuur moet verhuisd worden? Wat zijn de meest kwetsbare componenten uit de inboedel? In welke volgorde kunnen we de apparatuur en bijvoorbeeld bedden het beste verhuizen? Op basis van deze inventarisatie werken we een helder plan van aanpak uit. Zo weet u, maar weten ook uw cliënten precies waar ze aan toe zijn. Wel zo prettig, daar de verhuizing van een zorginstelling in Assen vaak al spannend genoeg is voor betrokkenen. 

Plan de verhuizing van uw zorginstelling in Assen 

Wilt u op korte termijn een verhuizing van een zorginstelling in Assen laten uitvoeren door de ervaren verhuizers van De Lange Verhuizingen? Wacht niet te lang, daar we uw zorginstelling graag op de voor u meest geschikte datum verhuizen. Neem contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over onze aanpak. Ook op onze website leest u hier meer over. 

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Reviews
Bel mij terug