Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Ervaren verhuizers in Groningen inschakelen 

Verhuist u binnenkort naar een nieuwe woning? Kies voor de hulp van onze ervaren verhuizers in Groningen. Door een verhuisbedrijf als De Lange Verhuizingen in te schakelen ervaart u veel minder stress rond de verhuizing, dan wanneer u alles zelf zou doen. Rond de verhuizing naar een nieuwe woning komt er immers al voldoende op u af. U dient zich in te schrijven bij uw nieuwe gemeente, de huur van uw oude woning moet worden opgezegd of deze moet verkocht worden, er moet in het nieuwe huis geklust worden, enzovoorts. 

Aanpak van onze verhuizers in Groningen 

Onze verhuizers in Groningen beschikken over de ervaring en hulpmiddelen om uw verhuizing soepel en snel uit te kunnen voeren. Dit begint bij een plan voor de verhuizing. Wat zijn de meest kwetsbare elementen van de inboedel? Heeft u een lift tot uw beschikking, of moeten de meubels door het trapgat naar beneden worden gedragen? Wat is de meest geschikte dag voor de verhuizing? Met verschillende beschermende hulpmiddelen voorkomen we dat er schade aan uw inboedel ontstaat. Een verhuislift kan helpen de zware meubels van boven naar beneden te krijgen, zonder deze tegen wanden in het trapgat te stoten. 

Afspraak maken met verhuizers in Groningen 

Wanneer u op korte termijn hulp nodig heeft van verhuizers in Groningen vragen we u contact met ons op te nemen. We bespreken uw wensen graag, om vervolgens een dag in te plannen voor de uitvoering van uw verhuizing. Ook wanneer u meer informatie wenst over onze aanpak en dienstverlening staan we u graag te woord. Samen zorgen we dat uw spullen veilig, heel en snel naar uw nieuwe woning of bedrijfspand worden verhuisd! 

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Adres2
Reviews
Bel mij terug