Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Hulp bij verhuizen rond Klazienaveen 

Gaat u verhuizen rond Klazienaveen? In dat geval breekt voor u een drukke, intensieve periode aan. Om deze periode zo prettig mogelijk door te komen, kan de hulp van een professioneel verhuisbedrijf wenselijk zijn. De verhuizers van De Lange Verhuizingen staan voor u klaar om hulp te bieden bij het verhuizen rond Klazienaveen. Onze jarenlange ervaring komt hierbij goed van pas. Daarbij hebben we de beschikking over verschillende (beschermende) hulpmiddelen, die uw inboedel zo veilig mogelijk naar uw nieuwe onderkomen helpen te brengen. 

Verhuizen bij Klazienaveen begint met een plan 

Voor ons begint het verhuizen rond Klazienaveen met het uitwerken van een helder plan. Welke spullen moeten naar uw nieuwe woning worden overgebracht? Overigens helpt ons verhuisbedrijf niet alleen particulieren bij een verhuizing naar hun nieuwe woning. Ook zakelijke partijen kunnen op onze hulp rekenen, wanneer zij de inboedel willen laten verhuizen. Of wat te denken van een projectverhuizing? Daarvan is sprake bij het verhuizen van bijvoorbeeld een school of verzorgingstehuis. Na de inventarisatie van hetgeen verhuisd moet worden, beoordelen we op welke manier we de meest kwetsbare elementen zo stevig en veilig mogelijk in kunnen pakken met onze beschermende dekens en folie. Zo minimaliseren we het risico op schade aan de inboedel. 

Planning maken bij verhuizen rond Klazienaveen 

Wilt u binnenkort verhuizen naar of vanuit Klazienaveen? Laten we samen een planning maken voor de verhuizing. Verhuizen bij Klazienaveen met De Lange Verhuizingen betekent niet per definitie dat wij alle taken voor u uitvoeren. Mogelijk vindt u het prettig de inboedel zelf in dozen in te pakken. Zo heeft u de mogelijkheid de spullen nog voor de verhuizing te sorteren en bijvoorbeeld schoon te maken. Liever alles uitbesteden? Uiteraard bieden we u die mogelijkheid ook aan! Neem eens contact met ons op om een afspraak te maken. 

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Adres2
Reviews
Bel mij terug