Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Comfortabel verhuizen in Drenthe met De Lange Verhuizingen 

De Lange Verhuizingen is uw partner bij verhuizen in Drenthe. Wij hebben een ruime ervaring in verschillende soorten verhuizingen. Verhuist u binnenkort naar een nieuwe woning? Overweegt u een nieuw bedrijfspand te betrekken? Wilt u een complete school verhuizen in Drenthe? Wij inventariseren uw wensen, om op basis daarvan tot een passend verhuisplan te komen. Pas wanneer het verhuisplan aansluit op uw wensen, starten we met de uitvoering hiervan. Bij een verhuizing zien we het als ons doel om de overlast voor uw gezin, voor medewerkers of cliënten tot een minimum te beperken. 

Verhuizen in Drenthe zonder schade aan uw inboedel

Niet alleen willen we de overlast bij een verhuizing minimaliseren. Ook betekent verhuizen in Drenthe met De Lange Verhuizingen dat we iedere vorm van schade aan uw inboedel voorkomen. We maken hiervoor gebruik van verschillende hulpmiddelen. Denk bijvoorbeeld aan verhuisdekens, aan speciale hoezen voor kunstobjecten, enzovoorts. U moet er niet aan denken, dat waardevolle of dierbare elementen uit uw inboedel beschadigd raken! Een verhuizing laten wij altijd uitvoeren door onze ervaren en getrainde verhuizers. 

Persoonlijk advies bij verhuizen in Drenthe

Een goede voorbereiding is essentieel bij verhuizen in Drenthe. Niet alleen om overlast en schade te voorkomen. Ook moet de verhuizing zo soepel mogelijk en in een logische volgorde worden uitgevoerd. In het geval van een bedrijfsverhuizing wilt u voorkomen dat medewerkers een lange tijd geen gebruik kunnen maken van IT-voorzieningen. Dit zou processen immers ernstig vertragen. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over onze manier van werken.

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Reviews
Bel mij terug