Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Onbezorgd verhuizen rond Groningen met onze hulp 

Heeft u onlangs een nieuwe woning gekocht of gehuurd? In dat geval is het zaak om u voor te bereiden op de aanstaande verhuizing. Bij een verhuizing komt vaak veel kijken. Denk aan de verhuisdozen die moeten worden ingepakt, de ingepakte dozen die moeten worden verhuisd, enzovoorts. Daar komt bij dat kwetsbare onderdelen uit uw inboedel stevig moeten worden verpakt, om schade tegen te gaan. U kunt hierbij denken aan schilderijen, beelden, elektronica en bijvoorbeeld planten. De Lange Verhuizingen helpt u graag, wanneer u gaat verhuizen rond Groningen. 

Aanpak bij verhuizen rond Groningen

Bij het verhuizen rond Groningen starten we met een inventarisatie van uw wensen. Kiest u ervoor om de volledige verhuizing aan ons uit te besteden? Wilt u een deel van de taken rond de verhuizing wellicht zelf uitvoeren? Enzovoorts. Op basis van uw wensen stellen we een verhuisplan voor u op. Hierin beschrijven we welke taken we op ons nemen en in welke volgorde deze worden uitgevoerd. Zo kunnen we u precies vertellen, wat u van ons mag verwachten tijdens het verhuizen rond Groningen. 

Meer weten over verhuizen rond Groningen

Wilt u meer weten over de hulp die wij u kunnen bieden bij verhuizen rond Groningen? Neem eens vrijblijvend contact met ons op. De ervaring die wij hebben in het uitvoeren van verhuizingen zetten we graag in om u te adviseren. Wat is de beste aanpak voor uw verhuizing? Waarmee moet u rekening houden tijdens het verhuizen rond Groningen? Enzovoorts. Samen zorgen we dat uw inboedel veilig en zonder schade naar uw nieuwe woning wordt verhuisd.

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Adres2
Reviews
Bel mij terug