Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Schakel onze verhuisservice rond Assen in bij verhuizingen 

Bij een verhuizing komt ontzettend veel kijken! Denk aan het papierwerk wat in orde moet worden gemaakt, verzekeringen die verhuisd moeten worden, enzovoorts. Daar komt bij, dat u uw inboedel zo snel mogelijk en schadevrij over wilt brengen naar uw nieuwe woning. Door voor de hulp van onze verhuisservice in Assen te kiezen, heeft u hier zelf geen omkijken meer naar. Onze professionals zorgen dat uw meubels veilig en heelhuids van uw huidige naar uw nieuwe woning worden gebracht. Wij gebruiken hierbij verschillende beschermende hulpmiddelen, die iedere vorm van schade tegengaan. 

Voordelen van een verhuisservice in Assen

Het inschakelen van onze verhuisservice in Assen zorgt er niet alleen voor dat uw meubels heelhuids aankomen in uw nieuwe woning. Ook hoeft u zelf niet te investeren in beschermende materialen. Denk bijvoorbeeld aan bubbeltjesfolie, speciale hoezen voor uw schilderijen, beschermende kleden, enzovoorts. Daarbij bespaart het inschakelen van een verhuisservice in Assen u de nodige stress. Iets wat u vaak niet kunt gebruiken rond een verhuizing! 

Verhuisservice in Assen voor verschillende soorten verhuizingen 

De Lange Verhuizingen helpt u niet alleen bij een particuliere verhuizing. Ook voor verschillende andere soorten verhuizingen kunt u bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsverhuizing of de verhuizing van een school. Dergelijke verhuizingen vergen een hele andere aanpak dan een particuliere verhuizing. Denk bijvoorbeeld aan het minimaliseren van de overlast voor medewerkers of patiënten. Wilt u meer weten over onze verhuisservice in Assen? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op. We leggen onze mogelijkheden graag aan u voor en denken mee over de beste manier om uw verhuizing uit te voeren. 

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Adres2
Reviews
Bel mij terug