Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Verhuisdienst Drenthe

Als u gaat verhuizen dan wilt u dit natuurlijk goed en vlot geregeld hebben. U kunt natuurlijk zelf een bestelauto of aanhanger huren en meerdere keren heen en weer rijden. Als de verhuizing niet ver is dan is dit misschien een optie. Maar als u naar een andere plaats gaat verhuizen of gewoon  geen rompslomp wilt, dan doet u gewoon een beroep op de verhuisdienst Drenthe. Wij zorgen er dan voor dat uw verhuizing op de geplande dag zonder problemen verloopt en dat u in het nieuwe huis direct aan de slag kunt met alle spullen op hun plaats te zetten. Uiteraard worden de grote meubelstukken door ons op hun plaats gezet en kunnen wij bedden, kasten en andere demontabele meubelstukken voor u in elkaar zetten.

De verhuisdienst Drenthe zorgt dat uw verhuizing op rolletjes loopt

Wil je een verhuizing zonder zorgen, dan laat je het regelen door de Top Movers van De Lange. Wij hebben al vele jaren ervaring met het adequaat en snel regelen van verhuizingen, zowel van particulieren als van bedrijven. Wij komen graag bij u langs om te inventariseren wat er verhuisd moet worden. Wij maken dan ook een inschatting van het aantal verhuisdozen dat u nodig heeft, deze kunnen wij u in bruikleen geven. U kunt de dozen zelf inpakken, maar als u dat wilt kunnen onze verhuizers dit ook voor u doen. De dozen worden gestickerd zodat direct duidelijk is in welk vertrek de inhoud thuishoort. Een doos met keukenspullen in de slaapkamer van de kinderen terugvinden is immers niet erg handig.

Vraag nu een offerte aan voor uw komende verhuizing

Gaat u binnenkort verhuizen en wilt u dat uw verhuizing goed en snel geregeld wordt? Vraag dan nu een offerte aan voor een zorgeloze verhuizing. U kunt ons mailen op ons e-mailadres info@delangetopmovers.nl. Voor al uw vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0591 – 630 554.

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Adres2
Reviews
Bel mij terug