Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Ervaren verhuisbedrijf rond Groningen inschakelen 

Bent u op zoek naar een ervaren verhuisbedrijf rond Groningen? De Lange Verhuizingen helpt u graag verder bij uiteenlopende soorten verhuizingen. Of het nu gaat om een particuliere verhuizing, een bedrijfsverhuizing of een seniorenverhuizing; we zijn u graag van dienst. Onze verhuizers hebben een jarenlange ervaring in de uitvoering van dergelijke verhuizingen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw inboedel veilig en heelhuids van A naar B verhuisd wordt. Bij een verhuizing hebben we de beschikking over verschillende professionele hulpmiddelen. 

Service van ons verhuisbedrijf rond Groningen 

Ons verhuisbedrijf rond Groningen biedt u bij iedere verhuizing een passende service. Dit begint bij een inventarisatie van uw persoonlijke wensen. Kiest u er bijvoorbeeld voor om de inboedel zelf in te pakken vooraf? Wilt u de gehele verhuizing aan onze verhuizers overlaten? Door vooraf te inventariseren welke kwetsbare onderdelen uw inboedel bevat, kunnen we de juiste beschermende hulpmiddelen voor u meenemen. Een eetkamerstoel moet op een andere manier verpakt worden dan een schilderij of beeld. Ook kan een verhuislift noodzakelijk zijn, om te voorkomen dat een antieke kast door het trapgat naar beneden verplaatst moet worden. Een verhuislift voorkomt schade aan meubels. 

Direct verhuisbedrijf rond Groningen inschakelen 

Heeft u op korte termijn hulp van een verhuisbedrijf rond Groningen nodig? Neem in dat geval eens contact met ons op, zodat we samen met u kunnen beoordelen op welke manier we u het beste van dienst kunnen zijn. Pas wanneer u tevreden bent over het plan wat wij maken voor de verhuizing, gaan onze verhuizers van start. Tijdens een eerste kennismaking vertellen we u graag meer over onze ervaring en dienstverlening bij verhuizingen. Wist u dat we overgebleven meubels tijdelijk voor u kunnen opslaan? 

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Adres2
Reviews
Bel mij terug