Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Verhuisbedrijf Groningen

Bij een verhuizing moet er veel worden geregeld. Van tevoren bent u druk met het uitzoeken van alle spullen. Wat kan er weg en wat moet er mee naar het nieuwe huis. Als u weet op welke datum u gaat verhuizen, wordt het ook tijd om een verhuisbedrijf Groningen in te schakelen. Als u uw verhuizing door een erkende verhuizer laat regelen dan hoeft u zich daarover in ieder geval geen zorgen te maken. Uw spullen worden met de grootst mogelijke zorg ingepakt en vervoerd naar de nieuwe locatie. Daar wordt alles vervolgens weer netjes uitgeladen en uiteraard meteen in het gewenste vertrek geplaatst. Dit gebeurt ook met de verhuisdozen die u voor de verhuizing ontvangt.

Het verhuisbedrijf Groningen voor de perfecte verhuizing

Wilt u zeker weten dat uw verhuizing prima wordt geregeld, schakel dan De Lange Verhuizingen in. Door jarenlange ervaring weten onze mensen precies hoe een verhuizing het  beste kan worden aangepakt. Het inladen van de verhuiswagen wordt zo efficiënt mogelijk gedaan zodat de ruimte zo goed mogelijk kan worden benut. U kunt er ook voor kiezen om meubelstukken te laten demonteren en in het nieuwe huis weer te laten opbouwen. Ook kunt u onze mensen inschakelen voor het ophangen van verlichting en decoraties. Al uw wensen kunt u vooraf kenbaar maken zodat wij hier goed op in kunnen spelen en de verhuizing vlot en prettig verloopt.

Maak direct een afspraak voor uw verhuizing

Gaat u binnenkort verhuizen en wilt u dat alles probleemloos verloopt? Wij staan voor u klaar om uw spullen snel en efficiënt over te brengen naar uw nieuwe huis. U kunt telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 0591 – 630 554. Wij zijn ook bereikbaar per e-mail, ons adres is info@delangetopmovers.nl.

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Adres2
Reviews
Bel mij terug