Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Verhuisbedrijf Drenthe

Als u een verhuisbedrijf in Drenthe, Groningen of Friesland zoekt, bent u bij De Lange Verhuizingen aan het goede adres. De Lange is als verhuisbedrijf in Drenthe is al bijna 90 jaar een vakkundige- en betrouwbare dienstverlener. Wij zijn aangesloten bij 'Top Movers', wat inhoudt dat wij één van de vooraanstaande erkende verhuisbedrijven zijn, ISO-9002 gecertificeerd. Daarnaast volgen al onze medewerkers regelmatig branchegerichte opleidingen en trainingen. Hierdoor kunnen wij ons profileren als erkend verhuisbedrijf in Drenthe en de wijde omgeving.

Uw verhuizing in Drenthe wordt zorgvuldig uitgevoerd

Als Top Movers zijn wij een full-service organisatie, wat wil zeggen dat wij veel meer bieden dan “alleen maar” de uitvoering van uw verhuizing. U kunt bijvoorbeeld via ons verhuisbedrijf in Drenthe ook gebruik maken van personeel voor het in- en uitpakken van uw inventaris of inboedel, maar ook de schone oplevering van uw oude en nieuwe pand kunnen wij voor u verzorgen. Wij hebben als verhuisbedrijf in Drenthe ook gespecialiseerde vakmensen voor het dé- en monteren en herplaatsen van meubilair, apparatuur en machines.

Scherpe prijzen bij De Lange Verhuizingen in Drenthe

Als verhuisbedrijf in Drenthe kunnen wij uw verhuizing professioneel regelen tegen een scherpe prijs. U kunt met ons als verhuisbedrijf in Drenthe alle kanten op: we verhuizen u in binnen- of naar het buitenland, maar we zijn ook gespecialiseerd in zorgverhuizingen, schoolverhuizingen of projectverhuizingen. Ons verhuisbedrijf in Drenthe kan voor u met alle plezier een geheel vrijblijvende offerte op maat maken. U zult zien dat de prijs van verhuizingen van ons verhuisbedrijf in Drenthe meevalt. Door ons uw verhuizing te laten uitvoeren, hebt u veel minder stress en kunt u zich volledig uitleven op het inrichten van uw nieuwe woning en het creëren van sfeer.

De Lange verhuisbedrijf in Drenthe kan voor u alle zorgen tijdens een verhuizing uit handen nemen; contacteer ons gerust eens voor een vrijblijvende offerte of aanvullende vragen.
Ons verhuisbedrijf in Drenthe denkt graag met u mee over uw verhuizing!

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Reviews
Bel mij terug