Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Professioneel verhuisbedrijf bij Assen 

Op zoek naar professionele hulp bij een verhuizing naar een nieuwe woning, een nieuw bedrijfspand of bijvoorbeeld een seniorenflat? De Lange Verhuizingen staat voor u klaar, om u hierin te ondersteunen. Met een jarenlange ervaring in het vak en de beschikking over een breed scala aan hulpmiddelen, kunnen we u bij iedere verhuizing de gewenste oplossing bieden. Als verhuisbedrijf bij Assen doen we er alles aan de verhuizing van A naar B zo soepel en snel mogelijk te laten verlopen. Vaak brengt een verhuizing immers al de nodige stress met zich mee. 

Aanpak van ons verhuisbedrijf bij Assen 

Wanneer u voor de hulp van ons verhuisbedrijf bij Assen kiest, starten we vaak met een inventarisatie van de te verhuizen inboedel. Wat zijn binnen deze inboedel de meest kwetsbare elementen? Welke beschermende hulpmiddelen, zoals onze verhuisdekens, zijn benodigd om schade aan deze spullen te kunnen voorkomen? Samen met u stellen we een plan van aanpak op voor de verhuizing. Stemt het plan u tevreden? In dat geval gaan we op de afgesproken dag voor u aan de slag. Ons verhuisbedrijf bij Assen ondersteunt u niet alleen bij een verhuizing binnen Nederland. Ook bij internationale verhuizingen is De Lange Verhuizingen u graag van dienst. 

Verhuisbedrijf bij Assen inschakelen 

Verhuist u op korte termijn naar een nieuwe woning of bedrijfspand? Wacht niet te lang met het regelen van een verhuisbedrijf bij Assen. Het neemt de nodige stress bij u weg, wanneer u weet dat de verhuizing op professionele, vakkundige wijze voor u wordt aangepakt. Laten we er samen voor zorgen dat uw inboedel zo snel en soepel mogelijk op de plek van bestemming aankomt. 

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Reviews
Bel mij terug