Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Professionele hulp bij een schoolverhuizing in Groningen 

Wanneer een school naar een nieuwe locatie verhuist, zijn er verschillende zaken om rekening mee te houden. Het uitvoeren van een schoolverhuizing in Groningen of de omgeving hiervan, is bijvoorbeeld niet mogelijk tijdens schooltijd. Niet alleen zou dit voor veel overlast kunnen zorgen tijdens het lesgeven, ook kunnen kinderen in het ergste geval niet meer naar school door de afwezigheid van stoelen en tafels. Bij een schoolverhuizing wordt om deze reden een goed doordacht verhuisplan opgesteld, die de overlast voor kinderen en docenten minimaliseert. Op deze pagina leest u meer over hetgeen De Lange Verhuizingen voor u kan betekenen. 

Schoolverhuizing in Groningen begint bij een verhuisplan 

Voordat we aan de verhuizing van de inboedel van uw schoolgebouw beginnen, zullen we een uitgebreid verhuisplan opstellen. Voor het opstellen van dit verhuisplan bekijken we op welke manier meubels het beste uit de school gehaald kunnen worden, wat het meest geschikte moment is voor een verhuizing, welke voorbereidingen maatregelen er getroffen moeten worden, enzovoorts. Zeker wanneer het pand na de verhuizing voor andere doeleinden gebruikt gaat worden, is het voorkomen van schade aan het pand essentieel. 

Meer informatie over een schoolverhuizing in Groningen 

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, om de mogelijkheden door te spreken. Ook wanneer u tijdens een komende schoolvakantie aan een verhuizing wilt gaan beginnen, nodigen we u graag uit voor een eerste gesprek! Wij leggen de mogelijkheden aan u voor en zoeken samen met u naar de ideale oplossing voor uw schoolverhuizing. Het beperken van de overlast en het voorkomen van schade, staat hierbij voorop! 

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Adres2
Reviews
Bel mij terug