Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Schoolverhuizing Assen

Als uw school gaat verhuizen naar een nieuwe locatie dan is dat een grote operatie die natuurlijk vlekkeloos moet verlopen. Een schoolverhuizing in Assen of omgeving vraagt bovendien een strakke planning. Verhuizingen van scholen vinden doorgaans in een schoolvakantie plaats, zodat de leerlingen geen lesuren hoeven te missen. De Lange Top Movers is expert in het uitvoeren van een schoolverhuizing. Wij staan voor u klaar en zorgen ervoor dat alles op rolletjes verloopt. De kinderen kunnen direct op de nieuwe locatie aan de slag. 

Plan uw schoolverhuizing in de regio Assen met De Lange Top Movers

Zodra de verhuisdatum bekend is voor uw schoolverhuizing in Assen of omgeving kunt u contact opnemen met ons ervaren verhuisbedrijf. Wij komen bij u langs om te inventariseren wat er verhuisd moet worden. Aan de hand daarvan kunnen wij inschatten hoeveel verhuiswagens en personeel er nodig is op de verhuisdag. Het is daarom verstandig om uw schoolverhuizing zo vroeg mogelijk aan ons door te geven zodat wij hier in onze planning rekening mee kunnen houden. Dit maakt de kans klein dat wij u niet van dienst kunnen zijn wegens onvoldoende capaciteit.

Vraag direct een offerte voor de verhuizing van uw school

De Lange Top Movers staat graag voor u klaar om uw schoolverhuizing in de regio Assen voor u te verzorgen. U kunt direct contact met ons opnemen voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0592 - 82 02 42. U kunt ook een e-mail sturen naar info@delangetopmovers.nl, of maak gebruik van het contactformulier op de website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Reviews
Bel mij terug