Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Professionele hulp bij een school verhuizen in Assen 

Een school verhuizen in Assen brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Het is niet te vergelijken met een particuliere verhuizing. Niet alleen moeten er bij het verhuizen van een school doorgaans veel meer spullen worden meegenomen. Ook is het belangrijk dat de overlast voor leerlingen en uw personeel tot een minimum beperkt wordt. De Lange Verhuizingen heeft een ruime ervaring in het uitvoeren van verschillende soorten verhuizingen. Deze ervaring komt goed van pas, wanneer we aan de slag gaan met het verhuizen van uw school in Assen. 

Plan van aanpak voor school verhuizen in Assen 

Uw school verhuizen in Assen begint voor ons met het opstellen van een plan van aanpak. Samen inventariseren we welke elementen verhuisd moeten worden en welke rol wij hierin voor u kunnen betekenen. Laat u de leerlingen bijvoorbeeld helpen door de bureaus en stoelen alvast in de gang te plaatsen? Ook zoeken we samen naar een geschikt moment voor de verhuizing van uw school. Een school verhuizen rond Assen gebeurt in de meeste gevallen tijdens een vakantieperiode. Zo hebben uw leerlingen en onderwijzers er nauwelijks last van. 

Aan de slag met een school verhuizen in Assen 

Meer weten over hetgeen er komt kijken bij een school verhuizen in Assen? Of wilt u op korte termijn aan de slag gaan met het opstellen van een plan van aanpak voor deze verhuizing? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. We helpen u graag verder door onze diensten voor u op een rijtje te zetten. Zo weet u precies wat u van onze ervaren verhuizers mag verwachten bij de verhuizing van uw school naar een nieuwe locatie. 

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Adres2
Reviews
Bel mij terug