Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Professionals in een projectverhuizing rond Groningen 

De Lange Verhuizingen voorziet u graag van ondersteuning bij een projectverhuizing in Groningen. Een projectverhuizing vereist doorgaans een andere aanpak dan een klassieke particuliere woningverhuizing. Het kan gaan om de verhuizing van een school, een zorginstelling of bijvoorbeeld om de machinerie van een groot bedrijf. De ervaring die De Lange Verhuizingen heeft in het uitvoeren van een projectverhuizing in Groningen maakt dat we u vrijwel altijd een passende oplossing kunnen bieden. Samen zorgen we dat uw inboedel veilig van A naar B komt. Wat voor type projectverhuizing wilt u uit laten voeren? 

Plannen maken voor een projectverhuizing in Groningen 

De uitvoering van een projectverhuizing rond Groningen start voor ons altijd bij het maken van een helder plan. Uit welke elementen bestaat de te verhuizen inboedel van uw organisatie? Wat wordt de bestemming van deze spullen? Zijn er kwetsbare elementen, die extra stevig moeten worden ingepakt? Wilt u het kantoormeubilair door ons uit elkaar laten halen, of doet u dit vooraf zelf met uw personeel? Het zijn voorbeelden van vragen die we u stellen, om de verhuizing op de juiste wijze aan te kunnen pakken. Alles is hierbij gericht op het zo soepel en snel mogelijk verhuizen van de inboedel met een minimale kans op schade. 

Projectverhuizing rond Groningen plannen 

Wilt u al op korte termijn een projectverhuizing rond Groningen uit laten voeren? Wacht niet te lang met het laten inplannen ervan. Zo weet u zeker dat we de benodigde capaciteit beschikbaar hebben om u de gewenste ondersteuning te kunnen bieden. Neem contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over de wijze waarop onze ervaren vakmensen u tijdens de projectverhuizing in Groningen zullen helpen.  

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Adres2
Reviews
Bel mij terug