Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Hulp bij particuliere verhuizingen rond Oosterwolde

Bij particuliere verhuizingen rond Oosterwolde komt veel kijken. Denk bijvoorbeeld aan het inpakken van de inboedel, het naar beneden halen van zware kasten of een bed, enzovoorts. De verhuizers van De Lange Verhuizingen hebben een ruime ervaring met het uitvoeren van dit type verhuizing. Het verzekert u ervan dat de verhuizing snel en soepel voor u wordt uitgevoerd. Bij particulieren verhuizingen in Oosterwolde bepaalt u vooraf zelf welke taken u tijdens de uitvoering van de verhuizing aan onze verhuizers overlaat. Mogelijk vindt u het prettig de inboedel zelf in te pakken.

Plan maken bij particuliere verhuizingen in Oosterwolde

Voorafgaand aan de uitvoering van particuliere verhuizingen in Oosterwolde stellen we een plan op. Samen met u maken we een inventarisatie van de te verhuizen inboedel. Wat zijn de meest kwetsbare onderdelen van de inboedel? Welke beschermende hulpmiddelen komen van pas bij het stevig inpakken hiervan? Ook kan meespelen dat niet alle meubels moeten worden verhuisd. Mogelijk vertrekt u naar een kleiner appartement, of vervangt u kort na de verhuizing uw bank of tafel. Door vooraf een helder plan te maken, verloopt de verhuizing soepel. Onze verhuizers hebben de beschikking over diverse hulpmiddelen, waarmee schade aan uw inboedel voorkomen kan worden.

Particuliere verhuizingen bij Oosterwolde laten uitvoeren

Vertrekt u op korte termijn naar een nieuwe woning? Voor de uitvoering van particuliere verhuizingen rond Oosterwolde kunt u rekenen op de professionals van De Lange Verhuizingen. Neem eens contact met ons op, zodat we samen met u om tafel kunnen gaan voor het maken van een plan. Wat is de gewenste verhuisdatum voor u?

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Reviews
Bel mij terug