Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Huren van opslagruimte bij Ter Apel 

Heeft u tijdelijk opslagruimte bij Ter Apel nodig? Bent u op zoek naar een plek waar u uw meest waardevolle bezittingen kunt bewaren tijdens een lange reis in het buitenland? De Lange Verhuizingen helpt u graag verder. We bieden u opslagruimte op maat aan, passend bij de behoeftes die u heeft. Uw spullen worden in een goed beveiligde ruimte bewaard, waar aandacht besteed is aan de klimatologische omstandigheden. Dit gaat diefstal van en schade aan uw goederen tegen. Voor het opslaan van welke spullen bent u op zoek naar opslagruimte in Ter Apel? 

Opslagruimte bij Ter Apel in verschillende vormen 

De Lange Verhuizingen biedt u de mogelijkheid aan verschillende soorten opslagruimte bij Ter Apel te huren. Kies bijvoorbeeld voor het opslaan van losse meubels, of grote delen van uw inboedel. Dat laatste is interessant bij een verbouwing van uw woning. Het voorkomt schade aan meubels en spullen. Ook voor het opslaan van een oldtimer kunt u bij ons terecht. Zeker in de wintermaanden is dit interessant. Zoekt u als zakelijke partij naar opslagruimte bij Ter Apel? Wellicht doet u dit om uw archiefstukken te kunnen bewaren. Wij bieden archiefopslag aan in combinatie met het beheer hierover.

Direct opslagruimte bij Ter Apel huren 

Heeft u op korte termijn opslagruimte bij Ter Apel nodig? Wilt u vooraf meer weten over de mogelijkheden die De Lange Verhuizingen u op dit gebied aanbiedt? Neem in beide gevallen eens vrijblijvend contact met ons op. We leggen de diverse mogelijkheden graag voor, op basis van een inventarisatie van uw wensen. Uw spullen worden bewaard in grote opslagcontainers, welke stof- en lichtdicht zijn. 

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Reviews
Bel mij terug