Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Opslagruimte in Emmen huren voor uw spullen 

Voor het tijdelijk elders stallen van diverse spullen kan het huren van opslagruimte in Emmen het overwegen waard zijn. De Lange Verhuizingen biedt u verschillende mogelijkheden, wanneer u op zoek bent naar opslagruimte. Kies bijvoorbeeld voor opslagruimte voor het opslaan van uw complete inboedel, of stal hier slechts enkele meubels. Ook het stallen van uw personenwagen behoort tot onze mogelijkheden. Ideaal voor bijvoorbeeld een cabrio, welke u enkel in de zomerperiode gebruikt. Voor kunst bieden we een speciale opslagruimte, met extra aandacht voor de klimatologische omstandigheden. Naar wat voor opslagruimte in Emmen zoekt u? 

Geschikte opslagruimte in Emmen vinden

De Lange Verhuizingen adviseert u graag over het type opslagruimte in Emmen wat het meest geschikt is voor het stallen van uw spullen. U kunt er hierbij voor kiezen om de spullen zelf aan te leveren, of deze op te laten halen door onze verhuizers. In dit laatste geval heeft u zelf geen omkijken meer naar het stallen van uw goederen! Wist u dat wij ook uw archief kunnen bewaren en beheren? Lever zelf de nieuwe stukken aan, zodat wij deze op de juiste plek aan het archief toe kunnen voegen. Dit doen we vanzelfsprekend geheel discreet met respect voor uw privacy en informatie over uw onderneming. 

Meer informatie over opslagruimte in Emmen

Neem vrijblijvend contact met ons op, wanneer u meer informatie wenst over het huren van opslagruimte in Emmen. We staan voor u klaar om u van persoonlijk advies te voorzien en uw vragen te beantwoorden. Samen zoeken we naar een ruimte die veilig en droog is, om uw spullen hier te kunnen bewaren. 

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Reviews
Bel mij terug