Meer dan alleen een verhuizer

De Lange verhuizingen is er niet alleen om uw spullen van A naar B te brengen, maar biedt een full-service dienst zoals het volledig herplaatsen en monteren van uw spullen en vele opslagmogelijkheden voor uw inboedel, kunst of auto.

Huren van opslagruimte bij Coevorden 

Heeft u een kostbaar kunstwerk in huis liggen, wat u tijdelijk elders op wilt laten slaan? Bent u voornemens de komende periode te gaan verbouwen en wilt u schade aan uw inboedel voorkomen? In beide gevallen kan het huren van opslagruimte rond Coevorden het overwegen waard zijn. Het huren van opslagruimte is ook een optie, wanneer u een klassieke auto in de winter niet gebruikt. U wilt voorkomen dat de auto de hele winter buiten moet blijven staan. De kans op slijtage of schade aan het voertuig is in dit geval groot. 

Mogelijkheden bij opslagruimte rond Coevorden huren 

Het huren van opslagruimte bij Coevorden begint bij een inventarisatie van uw wensen. Welke spullen wilt u door De Lange Verhuizingen op laten slaan in een veilige en droge opslagruimte? Een volgende keuze die u kunt maken: brengt u de goederen zelf naar onze opslagruimte, of wilt u deze op laten halen door onze verhuizers? Dat laatste kan interessant zijn, wanneer het om een groot deel van uw meubels gaat. U wilt deze niet stuk voor stuk naar onze opslagruimte moeten verplaatsen. De meubels worden thuis bij u afgeleverd als de verbouwing afgerond is. 

Opslagruimte bij Coevorden voor uw archief 

Los van de inboedel die u in onze opslagruimte bij Coevorden kunt bewaren, kunt u hier ook terecht met uw archiefstukken. Zeker voor bedrijven is het interessant om het archief extern te laten opslaan en aldaar te laten beheren. De Lange Verhuizingen biedt u deze beheerservice aan. Zodra u nieuwe stukken voor uw archief aanlevert, zorgen wij dat deze stukken op de juiste plek aan uw archief worden toegevoegd. Neem eens contact met ons op, wanneer u er meer informatie over wenst. 

Offerte particulierofferte particulier Offerte zakelijkofferte zakelijk
Adres1
Adres2
Reviews
Bel mij terug